Томбола за всички дами: спечели дамски фотоапарат от Damikanyat.bg

  #Inside

ВАЖНО : Томболата вече приключи

Търсиш нови запознанства ? Всяка дама, която се регистрира на www.damikanyat.bg участва в томбола за спечелването на страхотен подарък.

 

Какво?

Както вече сигурно сте разбрали, ние от Damikanyat.bg обичаме да си глезим дамите и винаги знаем как да ги зарадваме. И за третата ни подред томбола сме ви приготвили страхотни подаръци – два неустоимо красиви фотоапарата. Това, че са в розово и лилаво, разбира се, не е случайност.

 

В розово :

 

 

В лилаво :

 

 

 

Кой ?

Дами канят – дами печелят ! Логично нали ? За това, всички дами, които търсят нови запознанства, ще имат и възможността да спечелят това красиво бижу, с което да си правят селфита и да разкрасяват профила си в www.damikanyat.bg

 

Как ?

Участието в томболата е много лесно ! Просто трябва да изпълните няколко бързи стъпки :

1. Регистрирайте се на www.damikanyat.bg (ако все още не сте)

2. Попълнете своя профил.

3. Харесайте нашата фейбук страница и напишете като коментар кой цвят фотоапарат предпочитате (розов или лилав). Напишете коментара си под последната ни публикация във Фейсбук или в коментарите под тази статия.

 

Кога ?

Тегленето на томболата ще се състои на 2 Ноември и както винаги - на случаен принцип. Ще бъдат изтеглени 2 дами, които ако са изпълнили всички условия за участие, ще получат и голямата награда.

Ще се свържем с печелившите дами директно в техния профил на www.damikanyat.bg и ще обявим имената им също така и на нашата фейсбук страница. Както вече ви доказахме в предните две томболи, всичко се случва според регламента и държим на честната и коректна игра. Както се казва няма "скрито-покрито"  и също "който играе пИчели, който не играе не пИчели !"

 

Защо ?

Както знаете, ние сме нов за сайт запознанства с доста различна идея. Благодарение на Вас - нашите потребители, тази идея става все по-популярна и Damikanyat.bg продължава да расте. Това е нашият начин да ви кажем благодаря !

 

Не забравяйте !

Не бъдете егоисти и не забравяйте да споделите и с вашите приятели. Всички имат равен шанс за спечелването. А и да не спечелите фотоапарат,  не забравяйте, че на www.damikanyat.bg винаги можете да спечелите любовта на живота си... Не е зле за утешителна награда нали ?

 

Успех на всички дами !

www.damikanyat.bg – различният сайт за запознанства.