5 фрази, които не трябва да казвате на мъжа, когото харесвате

  #Запознанства

Дори и да можете да му се доверите напълно и да си споделяте абсолютно всичко без никакви притеснения, има неща, които е по-добре да не казвате пред мъжа, когото харесвате. Особено ако сте се запознали скоро и искате да запазите интереса му.

Много специалисти в областта на взаимоотношенията между половете съветват да сме напълно открити и прями с половинката си. Въпреки това ние смятаме, че има неща, които е добре да се спестят на един мъж ако искате да останете привлекателна в неговите очи за по-дълго.

 

"Трябва да отида до магазина. Искаш ли да напазаруваме заедно ?"

Трябва да си купите хранителни продукти за вкъщи или други неща от битово естество ? Не предлагайте никога на един мъж, с когото се познавате от скоро, да ви придружи до супер маркета.

Защо ли ? Защото мъжете не обичат да пазаруват и да се размотават по магазините. Това просто ги отегчава и отблъсква. А и да си признаем, един мъж, който ви помага в избора на тоалетна хартия не е най-романтичното нещо на света...

 

"Ще ме изчакаш ли, отивам да се изпишкам…"

Дори и да ви се струва, че този глагол може да звучи сладко и чаровно, за един мъж тази фраза е като антоним на сексапил. В началото на една връзка винаги е добре да се запази известна дистанция по отношение на вашето ходене до тоалетната.

Колкото и натурално това да е, не сте длъжни всеки път да споменавате къде отивате и какво правите.

 

"Ти си толкова по-добър от бившия ми."

Грешка. Голяма грешка. Не говорете никога за бившия. Никога ! Дори когато го правите, за да отбележите, че той е по-красив, по-мил или по-добър в леглото от бившия ви. Няма нещо по-неприятно за един мъж от това да го сравняват с друг.

Като цяло да накарате сегашния си приятел да си представи как бившия ви приятел прави интимни неща с вас не е добра идея…

 

"Майка ти е…"

Никога не започвайте изреченията си така. Всъщност никога не споменавайте майка му, където и да било. Всъщност майка му не съществува като тема на разговор между вас двамата. Каквото и да кажете по неин адрес може и ще бъде използвано срещу вас…

 

"Искам да сме заедно завинаги."

Избягвайте фрази от този тип. Даже ако можете забравете думата завинаги. Дори и един мъж да ви обича до лудост, да изгаря от страст при всеки ваш допир и вече да е сигурен, че иска да прекара остатъка от живота си с вас, той не иска да чува този тип фрази.

Излишно е да ви казваме, че тези думи го плашат и са способни да го накарат да избяга като опарен. Когато говорим за нови запознанства, всички сантиментални фрази от този тип са просто забранени.

 

 

www.damikanyat.bg