Защо да се регистрирате в Damikanyat.bg

  #Inside

Няма какво да се лъжем – сайтовете за запознанства предизвикват доста противоречиви реакции. Има ги всякакви : за сериозни и не толкова сериозни запознанства, за обвързани и не толкова обвързани, за разкрепостени и не толкова разкрепостени,  за умни или за глупави, само за красиви или само за грозни и какви ли още не.

 

Няма лошо в разнообразието. Хубаво е да има за всекиго по нещо. Но в крайна сметка всеки може сам да си прецени какво да прави в един сайт за запознанства – не е нужно да му се казва за какво е сайта, какъв е, или какво да търси – това си е лично негова работа. А и защо винаги трябва да се категоризират хората ? "За сериозни запознанства отидете там, а ако искате свалка за една вечер елате тук." А ако просто искам нормален сайт за запознанства къде трябва да отида ?

 

Защо няма сайт за запознанства, който вместо да се занимава с това да слага хората под общ знаменател, не се заеме просто със задачата да създаде най-накрая един сайт за запознанства, който да е модерен, свеж, закачлив, палав, но не и вулгарен. Сайт който да предразполага потребителите по такъв начин, че флиртуването да става почти от само себе си. Някои хора ще кажат "За какво ми е сайт за запознанства" след като има Facebook. Да, но вече и баба ти има Facebook и си прави селфита с котката на село. И всеки сайт, в който можеш да видиш подобно нещо не може да се нарече сайт за запознанства поради ред причини.

 

На България й трябва сайт за запознанства, който да е в крак с времето и да отговаря на актуалните въпроси от днес като например защо в сайтовете за запознанства винаги има повече мъже ? Замисляли ли сте се, че има сайтове за запознанства за всякакви категории хора, но няма сайт за запознанства, в който жените да се чувстват добре ? Та те са основата на един сайт за запознанства ! Ако към тях не се прояви специално внимание към кого ? За жалост се оказва, че те винаги са притиснати от мъжкото присъствие и търсенето на нови запознанства за тях бързо се превръща в едно досадно занимание. И обратното - ако сте мъж и търсите запознанства с жени. .. Ами къде са жените ? Защо ви е притрябвало да виждате по стотици мъжки профили на ден или да знаете, колко мъже са ви видяли профила и т.н. ТОВА НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА !

 

Решението е просто. Без значение дали говорим за нови запознанства, за свалка, за флирт, за романтика, за секс или изобщо за любовта... едно е сигурно : мъжете и жените са различни. Ако трябва да има някакво категоризиране на потребителите в сайтовете за запознанства, то трябва да е това : Мъже и Жени. Трябва да се представи персонализирано решение за жените и персонализирано решение за мъжете. Един сайт, но различен за двата пола.

"Жената трябва да бъде на комфортно за нея място. Тя трябва е в свои води за да може да влезе в ролята си на изкусителка и да привлича мъжкия поглед. Тя трябва да има предимството да избира. Колкото до мъжа – на него му дайте набор от оръжия и го пускайте на лов. 

Защото жените са принцеси, а мъжете са ловци. Това е и идеята на Damikanyat.bg"

 

Без много да навлизаме в подробности и да ви наговорим куп клишета, които само ще ви отегчат, ще ви кажем, че Damikanyat.bg е различен сайт за запознанствата. Тук запознанствата се случват така както трябва да се случват : тук дамите са на почит и изборът е изцяло в техните ръце. Те решават с кого да общуват. Мъжете не могат да влизат директно в контакт с тях. За тази цел, те трябва да получат лично одобрение от жената, за да могат да й пишат. Избор и комфорт за дамите и в същото време предизвикателство за мъжете. Интересно нали ?

 

Накратко : ние имаме решението за вас. Решението, което България чакаше толкова време. И хубавата новина е, че вече се намирате на един клик разстояние от него. А факта, че все още продължавате да четете означава, че сте съгласни с горенаписаното и че сме успяли да привлечем вниманието ви и да уловим интереса ви. Обещаваме това да продължи и занапред!


Станете част от развитието на проекта и научете повече за тази иновативна идея, която за толкова малко време вече спечели сърцата и доверието на хиляди...

С любов,
www.damikanyat.bg – различният сайт за запознанства ♥