Топ 20 на най-смешните цитата на Емил Чолаков

  #Забавно

Кой не знае Емо Чолаков и кой не е чувал за него ?Само той е способен да ви съобщи прогнозите за времето по такъв начин, че да не разберете абсолютно нищо, но пък за сметка на това коремът да ви заболи от смях. Известен с нетрадиционното и разчупено излагане на информацията и с ’’изтънченото‘‘ си чувство за хумор, той бързо се прочува и се превръща в любимия метеоролог на България. Ако се питате как е възможно да станеш известен със съобщаването на прогнозите за времето, се замислете в какво настроение оставате след Новините по българските телевизии. Именно ! Емо Чолаков е открил от какво точно имате нужда след това – от една силна и здравословна доза позитивизъм. Инстината е, че всички ние имаме нужда от това.България има нужда от смях !

Точно за това направихме тази класацийка за вас.  Надяваме се да ви зареди с положителни емоции. Споделяйте с приятели !

 

20  -В средата на зимата вместо да се застуди и сняг да вали, та и на кучетата да им е студено, то ще вземе да се запролети. Срам ме е да ви кажа за какви градуси става дума.

 

19 -Знам, че не се говори така по телевизията, ама наистина, аман!

 

18 - Студ, сняг, студ, сняг и после пак. Тази зима съвсем се взе на сериозно.

 

17 - И още едно пожелание към времето ще си позволя да отправя, ясно съзнавайки, че няма угодия и не всеки ще ме подкрепи, но на мене ми се иска все ей-такова време като утрешното – гледайте каква красота – без никакви, ама абсолютно никакви забележки.

 

16 - След снощното обръщане на южняка в северняк и преминаването на дъжда в сняг, успя да възстанови някои щети, които снегоядът в планните причини и ето я пак снежната покривка над метър до около два. А в Европа могат само да ни завиждат за това.

 

15 - И кога, кога да се зазими, застуди, че и сняг да завали, ако не точно и специално за почивните дни. Все такива ще ги надроби.

 

14 - Зима пак ще има, живот и здраве, другата зима!Баба Марта яхва топлата метла.

 

13 -Температурие побесняха и щъркелите долетяха. И въобще всичко води към сваляне на мартениците и слагане на банските.

 

12 - Както си грее едно ярко слънце и докато се обърнеш, и се заоблачило, че и преваляло, и прегърмяло, че и вече спряло.

 

11 - Кажи му "март" и стой и му гледай безобразията. Подмами щъркели и дръвчета и ей го – кучи студ и сняг. Е, може да не е на парцали, но все ще превали.

 

10 - А сега прогнозата за любимия ми 1 април. Най-обичам да прогнозирам този втори празник на синоптиците. И да има грешка – тя е вярна. А ако сте се хванали, то е за здраве.

 

9 - В събота пак ще разхлади и ще завали – айде иди и го разбери.

 

8 - Късият ръкав е нетърпелив в цялата източна половина от континента – вижте само каква априлска жега ще е в Севрена Европа. Че даже и в Русия се стоплика – най-сетне.

 

7 - Така както си грее ярко слънце, така ще се заоблачи и се смрачи, и... аха да завали, ама не го прави... освен когато го направи.

 

6 - Това е то: типично майско и абитуриентско време – докато преброиш до дванайсет, и се променило.

 

5 - Над цялата страна днес - бурен южняк, дето зимата му викаме снегояд. Днес си приберете прането и саксиите, и внимавайте къде ходите и паркирате днес.

 

4 - Ако чакате дъжд, не си губете времето. Колкото и да я разтягам, прогнозата си остава една – жега.

 

3 - Дойде време за дежурните спекулации на тема време: зимата щяла да бъде нечувано люта, кучи и не знам какъв студ. Бля-бля-бля. За пореден път ви казвам: изобщо не вярвайте на подобен род свободни съчинения.

 

2 - Истината е една: истината ще бъде точно такава, каквато тя си бъде.За сега – тя си знае.

 

1 -Утре ще е як студ, много близко до кучешкия студ. С една дума – студ, с две думи – кучи студ.

 

Бонус цитат на днешната класация: ‘’Време… – как да му се разсърдиш !?’’

 

 

Вашата реакция след прочитането на тези крилати фрази :

 

 

 

Още една ударна доза смях ---->Топ 20 на най-ужасните профилни снимки в руските сайтове за запознанства



 

www.damikanyat.bg - Запознанства с хора от цяла България !

 

Това ви хареса ? Споделете го с вашите приятели !