Топ 10 сексуални фантазии на всяка жена

  #Горещо

Абсолютно всяка една жена на този свят има сексуални фантазии. Дали говорим за приятелката ти или за жена ти, знай, че е много вероятно тя вече да си е представяла поне един от следните сценарии.

Важно е да се знае, че сексуалното фантазиране е натурален психологически феномен, който е много подобен на сънуването и позитивното му влияние върху нас е доказано от сексолозите по цял свят.

Повечето жени предпочитат да запазят тези тайни мисли само за себе си, но има и жени, които по-смело приемат сексуалността си и не се срамуват да изследват и най-тайните кътчета на съзнанието си.

И в двата случая сексуалните фантазии на всяка жена могат да бъдат превърнати в източник на сексуална самоувереност, източник на по-интензивни оргазми или просто източник на нови и неизпитани удоволствия.

 

10. Странници в нощта

Много жени са си представяли интимна среща с непознат чаровник, с когото отиват в някой забутан мотел и се наслаждават на луда нощ от бурен секс. Проучванията показват, че жените често се отпускат напълно единствено с непознати партньори именно защото така не се притесняват, че ще бъдат съдени за фантазиите си.

А и на кого му пука в крайна сметка. Няма име – няма притеснения. Остава само един хубав спомен.

 

9. Колкото повече толкова повече

Колкото и учудващо да ви звучи, груповият секс е често срещана фантазия сред жените. На въпроса Коя е най-възбуждащата част от груповия секс повечето жени отговарят "Чувството на свобода да бъдеш гола сред други голи мъже и жени, които ти стимулират едновременно няколко ерогенни зони е просто неуписуемо..."

 

8. Who’s your daddy ?

Ако има едно нещо, за което жените си мечтаят в леглото, то е да доминират над мъжа както никога преди.
В повечето случаи доминирането се изразява в мъжа да изпълнява сексуалните заповеди на жената, да се налага да се моли за да получи това, което иска, или пък просто да остави жената да прави каквото си иска с тялото му и да се наслаждава пасивно.

 

7. Да, Господарю мой !

Много жени фантазират за това да имат господар и те да са сексуален роб, който да изпълнява смирено всичките му заповеди. Психолозите твърдят, че това е една от най-честата фантазия при жените и причината за това е, че по този начин съзнанието на жената не се ангажира с мислене, което може да й попречи на концентрацията.

Тя просто прави това, което й се каже и не се обременява с мисленето за каквото и да било друго. А и играта на роли винаги си е била възбущаща. Някои жени признават, че дори обичат да се възпротивяват на заповедите на господаря си, за да се наложи да бъдат наказани за неподчинението си...

 

6. Тя е най-добрата ми приятелка

Оказа се, че доста от жените са си представяли поне веднъж как правят секс с друга жена. Мисълта за друго голо, нежно и гладко женско тяло е доста възбуждаща за повечето жени. Много жени признават, че една привлекателна жена може да им въздейства точно толкова възбущащо колкото и един привлекателен мъж.

А и кой по-добре може да ти даде това, което искаш, от човека, който иска същото нещо...

 

5. Днес получих голям... бакшиш

Много жени имат и по-разкрепостени фантазии, простиращи се до там, да си представят, че те са палави проститутки и партньорът им е поредният им клиент за дена. Проучванията показват, че това са предимно жени с уважавани професии и успешни кариери.

Идеята за деградирал живот, отдаден само на сексуалните удоволствия и палави отношения с богати чичковци, които се отнасят унизително с тях и им плащат за добре свършената работа действа много възбуждащо на много жени...

 

4. Трима е повече от двама

Едва ли това учудва някого, но фантазията за тройка си остава класиката в жанра. Интересното тук е, че повечето жени предпочитат да го правят с двама мъже, пред това да го правят с още една жена и мъж.

Така цялото внимание ще бъде за нея и ще се почувства наистина глезена...

 

3. Извинете, продавате ли белезници ?

Жените често фантазират, че са завързани или обездвижени по някакъв начин. Чувството на безпомощност е едно най-възбуждащите усещания в леглото според много жени.

Да знаеш, че не можеш да направиш нищо друго, освен да се отпуснеш и да поемеш цялото удоволствие, което партньорът ти ти дава е разтърсващо...

 

2. Помощ, моля спасете ме...

Колкото и невероятно да звучи, някои жени признават, че фантазират да бъдат обладани против волята им и да бъдат принудително задоволени по малко по-груб начин. Смесването на опасността с бъзбуда е много силно усещане.

 

1. Тук ?! Ти сигурно се шегуваш...

Не, не се шегуваме. Почти всяка жена фантазира за секс на нестандартно място. Да си извън леглото и да правиш секс е възбущащо защото имаш усещането, че това, което правите не е правилно. А когато прибавите и възбудата към това усещане се получава експлозия от удоволствие.

Едни от най-желаните места са секс на работното място, секс в асансьор, секс на плажа, секс в/върху кола, секс в морето, секс на открито в парка и др. Тук наистина въображението няма граници...

 

Внушавам ли си или наистина стана много горещо тук ?

За нови запознанства посетете www.damikanyat.bg

 

 

---------------
Вижте още: 

5 доказателства, че тя иска да я целунеш

Харесвате я, но как да й го покажете

6 доказателства, че той ще е добър в леглото