10 мита за секса, в които трябва да спрете да вярвате

  #Горещо

 

Със сигурност сте чували следващите няколко факта за секса. Това, което не знаете обаче, е дали са истина или са просто измислица.

 

Мислим, че е време да разбулим мистерията около едни от най-известните митове за секса, а и все пак малко сексуално образование няма да е излишно в един сайт за запознанства.

 

Прочетете и споделете следващите няколко реда с вашите приятели - така заблудените ще останат по-малко...

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

10 – Големи крака означават голям пенис?

Няма доказано отношение между големината на обувките, които носим и размера на пениса ни. Същото се отнася и за големината на дланите на ръцете ни или на ушите ни.

 

 

9 – По-големият пенис доставя обезателно повече удоволствие на жената ?

Истината е, че колко е голям един пенис, е по-важно за мъжкото его, отколкото за жената.G-точката на жената се намира на средно на 5,12 сантиметра разстояние от входа на вагината й. Тя получава максимално удоволствие, когато главата на пениса стимулираG-точката при проникване. Прекалено големия пенис често пропуска G-точката. В крайна сметка всичко опира до лично предпочитание, но физически, големината на пениса няма нищо общо с удоволствието за жената...

 

 

8 – Няма как да забременеете ако « го » извади навреме ?

Оказа се, че метода ’’извади го преди да свършиш’’ не е съвсем сигурен начин да се предпазите от нежелателна бременност. Много мъже не са способни да се въздържат напълно и навреме. Проучванията показват, че секретите, които се отделят от мъжа точно преди да свърши, могат също да съдържат семеннта течност (особено ако непосредствено преди това вече  е имало предходна еякулация). 27 процена от жените, които използват този метод за да се предпазят от нежеланата бременност са забременяли в периода от една година след започването му.

 

 

7 – Контрацептивите още наричани противозачатъчни хапчета причиняват напълняване ?

Противоположно на това, в което са убедени доста жени, над 44 различни проучвания са доказали, че противозачатъчните нямат директна връзка с евентуалното покачване на теглото.

 

 

6 – Само мъжете могат да имат мокри сънища ?

Грешно. Доказано е, че жените също могат да имат мокри сънища, въпреки че това явление е доста по рядко срещано при тях. Около 40 процента от жените са изживяли поне веднъж това явление, в което получават оргазъм насън.

 

 

5 – Повече секс води до отслабване ?

Много хора си мислят, че правенето на секс изгаря калории и води до отслабване. Истината е, че средно повреме на секс се изгарят около 25 калории, което далече не е достатъчно само по себе си. Добрите новини са, че все пак е по-ефикасно от гледането на телевизия например...

 

 

4 – Колкото по-дълъг, толкова по-добре

В проучване на Калифорнийския университет в Лос Анджелис е доказано, че дължината не е от първа важност за доставянето на удоволствие при жената. Благодарение на 3D принтери са направени пениси с различна обиколка и дължина и са раздадени на жени, които да ги тестват. Оказва се, че жените отдават повече важност на ширината, а не на дължината, като средно са посочили, че предпочитаната дължина за тях е около 16,5 сантиметра.

 

 

3 – С два презерватива за по-сигурно ?

Сигурно си мислите, че ако ползвате два презерватива навъднъж шансовете за бременност ще намалеят още повече. Напротив – всъщност, когато носите два презерватива е по-вероятно те да се спукат в следствие на търкането им един в друг.

 

 

2 – Чрез различните пози можете да повлияете на бременноста ?

Има много митове, които гласят, че определени пози ще ви помогнат да заченето момче или момиче. Истината е, че няма абсолютно никаква вързка между двете неща.

 

 

1 – Преждевременна еякулация ?

Помислете пак ! През 2005 година е проведено световно проучване, в което са взели участие стотици хиляди мъже. Може би ще останете изненадани като разберете, че сексуалният акт трае средно само 5,4 минути, преди мъже да свърши.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Още от същата тема - 10 факта за секса, които със сигурност не знаете

 

Ако сте в настроение за нови запознанства ----> ТУК

 

www.damikanyat.bg