5 истории, на които трудно ще повярвате

  #Забавно

Всички сме ставали свидетели на какви ли не небивалици и невероятни истории. Някои от тях дори са толкова невероятни, че на приятелите ни им е трудно да повярват, че наистина са се случили. Други пък са прекалено откачени, за да посмеем да ги разкажем на някого.

 

Но както се убедихме в класацията на най-ужасните профилни снимки в руските сайтове за запознанства, някои неща просто трябва да се видят за да им повярваме.Такива са и следващите няколко истории, които искаме да ви разкажем. Подбрахме ги специално за вас, надяваме се да ви харесат.

 

И да, те наистина са се случили !

 

 

 

 

1 – Секс с желирани мечета

 

Американското шоу «Sex send me to ER» (сексът ме прати в спешното) разказва истинските истории на хора, чиито любовни желания понякога ги пращят в болницата. Такава е и историята на една жена, която в емисията разказва как е искала да направи сексуалната игра с мъжа си по-пикантна като разтопят желирани мечета тип « Харибо » и се полеят с топлата течност по време на любовната игра. Така жената се озовава в спешното с трета степен изгаряния върху гърдите.

 

 

 

 

2 – Да се самоубиеш заради забравен винт в глезена

 

Carole Denbyот Уелс, пада повреме на разходка, когато е на 63 годишна възраст и си чупи глезена. Налага се да претърпи операция и лекарите поставят няколко винта в глезена й, както се прави в много подобни случаи. За жалост, тялото на жената не реагира добре на метала и лекарите са принудени да премахнат винтовете с втора операция.

След това, месеци наред, тя продължава да страда от инфекции придружени с ужасни болки. Според нея лекарите били забравили един винт в крака й, който й причинявал ужасните страдания. Те отричат това да се е случило и година след това я наричат психично болна. Дори мъжа й се съгласява, че е възможно да халюцинира в следствие на болките и лекарствата.

За жалост жената не издържа на болката и на презрението на лекарите и близките й. Тя се самоубива, като взима свръх доза лекарства. След кремацията на тялото й, мъжа й открива 4 сантиметров винт сред останките й.

 

 

 

 

 

3 – Рибар отркива вибратор в стомаха на риба

 

Bjoern Frilund, на 64 години от Норвегия, улавя около 6 килограмова треска в един обикновен за него риболовен ден. Рибарят веднага забелязъл « необичайната форма на корема й » и останал вцепенен след като разбрал, че рибата е била погълнала 16 сантиметрова секс играчка. До ден днешен той продължава да се чуди за обстоятелствата около тази случка и да пресмята какви са шансовете след това да улови точно тази риба.

 

 

 

 

 

4 – « Храня го всеки път, когато заплаче »

 

МалкиятSantiago Mendoza от Колумбия е само на 8 месеца и вече тежи 20 килограма. Той не е с наднормено тегло случайно. Майка му признава, че е виновна за състоянието му, понеже не успявала да издържа на плача на бебето и всеки път, когато то заплачело, тя изпадала в нервни състояния. За това го хранела, котато това се случело.

 

 

 

 

5 - Изгубилият се папагал казва адреса си на полицията за да го приберат вкъщи 

 

Изгубен папагал е върнат на собственичката си благодарение на това, че тя го е научила предварително да изговаря точния и пълен адрес на дома си, в случай че се изгуби. Така папагала от градаSagamihara, в близост доTokyo, бил намерен от случаен минувач, който намерил за странен факта, че папагала не преставал да изговоря името на някаква улица и решил да го остави в Полицията. От там полицаи го закарали до дома му, където жената разказала как вече била изгубила един папагал и искала просто да вземе необходимите мерки, за да избегне още една такава загуба.

 

 

Тези невероятни истории ви харесват ? Споделете ги с вашите приятели и следете новостите в блога на www.damikanyat.bg