България в ТОП 10 на най-сексапилните националности в света

  #България

Когато говорим за красота, всички сме наясно, че това е много относително определение. От тук следва, че всички хора могат да бъдат красиви по свой собствен и уникален начин, стига да бъдат забелязани от правилния човек. Когато говорим за сексапил обаче, нещата стоят по малко по-различен начин. Да си секси не е комплимент единствено за външния вид на даден човек, но и за неговото поведение, а когато заговорим за поведение, няма как да не намесим и отличителните знаци в характера на всяка една националност. Това е топ 10 на най-сексапилните националности в света. Анкетата се провежда онлайн всяка година от Американското списание « Полс » и както обикновено България е сред тях :
 

 

10. Италия

 

 

Може би е заради апетитната кухня, по-тъмната кожа или по-експресивния начин на общуване, Италианките намират място в класацията и се подреждат на 10та позиция.

 

9. Швеция

 

Както сигурно се досещате Швеция не е само дом на домашните мебели. Тя е дом и на жените със златни коси и сини очи, в които не е един мъж се влюбвал.

 

8. Япония

 

Има нещо у Азиатките, което подлудява мъжете (ако някой мъж ви каже, че това не е вярно, най-вероятни ви лъже). Японките имат славата на невероятно сладки жени. Нежната им светла кожа и големи очи могат да размекнат дори и най-коравия мъж.

 

7. Англия

 

Всеки човек, който е пътувал малко или много ще се съгласи, че Англичанките едва ли заслужават да бъдат в тази класация. Въпреки че са имат с какво да се гордеят, тук по-скоро ще заговорим за мъжете на Англия. Добре възпитани, с безупречни маниери и изтънчено чувство за хумор, те ще накарар онези пеперуди в корема ви пак да се раздвижат. А и да не забравяме британския акцент, които се е превърнал в сексуална фантазия за много жени.

 

6. България

 

Нашите прекрасни дами се нареждат на 6 място. Ние естествено смятаме, че те заслужават да са поне в топ 3. Нашата държава може да се похвали със жени, които съчетават в себе си всички ценени в цял свят аспекти на красотата. Високи блондинки със сини очи и стройни крака или брюнетки със зелени очи и шоколадов тен... вие си изберете.

 

5. Франция

 

Oui,oui! Франция се нарежда на 5 място в класацията. Както споменахме вече сексапила не е само външния вид. Въпреки че Французите могат да се похвалят с хубави черти и високи и слаби тела, те се отличават със освободеното и провокативно поведение.

 

4. Русия

 

Приближаваме все повече до победителя в тази класаци и едва ли мястото на Русия на 4та позиция може да ви учуди. Тук думите са просто излишни. До такава степен, че рускините са се превърнали в нарицателно за всичко, което е нежно, красиво и секси...

 

3. САЩ

 

Да САЩ ! И ние бяхме малко озадачени от присъствието на САЩ в класация за най-сексапилни националности. Да не забравяме все пак, че САЩ е една от най-разновидните и културно богати нации в свете.

 

2. Пуерто Рико

 

Въпреки че, технически Пуерто Рико е част от Америка, красивите Пуерто Риканки са толкова отличителни със своята черна коса, тъмна кожа и латино излъчване, че заслужават отделно място в класацията.

 

1.Колумбия

 

Дълги и стегнати тела, тъмна коса, секси акцент и буйна кръв, са само част от чертите, които превръщат колумбийките в най-секспалните жени на света.


Какво мислите за класацията ? Ако вие трябваше да посочите вашите фаворити, кои бихте посочили ?