5 доказателства, че тя иска да я целунеш

  #Запознанства

Първата целувка е винаги решаваща за началото на една нова връзка. Моментът трябва да бъде добре избран, за да може да даде началото на нещо ново, атрактивно и трайно.

За да остане един незабравим спомен от първата ви целувка, моментът трябва да е перфектен. Как обаче да разбереш  дали този момент е настъпил ? Кои са сигналите, които тя ти изпраща, за да ти покаже, че иска да я целунеш ?

 

1. Тя умишлено удължава момента на раздяла след добре прекарана среща

След като сте прекарали приятна среща заедно и е време да се разделите, тя прави всичко за да подхранва разговора ви и да забави момента на раздялата. Това означава, че се опитва да създаде подходящ контекст, който да доведе до нещо по-интимно. Ако това е и придружено с широки усмивки и закачлив смях от нейна страна, няма място за колебание – тя иска да я целунеш...

 

2. Нейният поглед е дълбоко впит в твоя

Няма мъж на земята, който да не е способен да разпознае този поглед, който е по-красноречив дори и от най-възбуждащите думи на поета. Сещаш ли се за кой поглед говорим ? Този подканващият поглед на една жена, който е способен само за секунди да накара всичките пеперуди на света да заиграят в корема ти. Ако този поглед е придружен и с няколко секунди мълчание, които ти се струват цяла вечност, значи няма какво повече да се чудиш – целуни я !

 

3. Тя търси физическия контакт

Мъжете понякога са много наивни и когато една жена ги докосне уж неволно по рамото или сложи ръка на бедрото им докато си говорят, те просто разпознават едни безобидните жестове без замисъл. Събудете се ! Жените знаят много добре какво въздействие имат тези жестове върху мъжете и знаят как да се възползват. Ако усещаш електричеството всеки път, когато тя те докосне, знай, че това е провокация от нейна страна и трябва да й отговориш по някакъв начин...

 

4. Езика на тялото й те подканва

Езика на тялото на една жена показва много за нейните намерения. Ако си играе с косата, докато си говорите или погледа й е фиксиран ту в очите ти, ту в устните ти, това определено са знаци, че е в очакване на целувката. Ако докато я гледаш  често минава с език върху устните си, за да ги навлажни, няма нужда от повече чакане.

 

5. Тя отговаря на твоите комплименти

Ако все пак имаш съмнения и незнаеш дали моментът е настъпил, винаги можеш да вземеш нещата в свои ръце като й подхвърлиш няколко по-смели и провокативни фрази. От реакцията й ще разбереш какво да правиш. Опитай с "Устните ти изглеждат неустоимо", а защо не и нещо още по-романтично/лудо от сорта "Имам чувството, че ако не те целуна веднага ще съжалявам до края на живота си..."

 

Тези съвети ви се струват полезни ? Изпробвайте ги !

 

Нови запознанства на www.damikanyat.bg