Как да получавате повече покани от дамите в сайта

  #Inside

В сайта има дама, която харесваш и искаш да се запознаете ? Както вече знаеш, за да можеш да пишеш на дамите в сайта, първо трябва да получиш  покана от тях. Много от вас сигурно се питат "Защо не получавам никакви покани" или "Какво да направя за да получавам повече покани."

В следващите няколко реда ще ти покажем едни от основните грешки, които мъжете допускат при опитите си за успешни онлайн запознанства с жени и ще ти дадем съвети, които ще ти помогнат да получаваш повече визити на профила си и да увеличиш шансовете си за покана.

За целта първо е необходимо да разбереш няколко неща за дамите в сайта damikanyat.bg :

 

Жените не посещават профили без снимки

Качи поне 3 снимки. Един от основните елементи в попълването на твоя профил е снимката. Тя е лицето на твоя онлайн профил. Ако нямаш поне една снимка на профилна си страница, шансовете една жена да я посети са много малки.

Когато жените извършват търсене в сайта и например търсят мъже от 22 до 30 години от Пловдив, те много рядко биха посетили потребител без профилна снимка.

 

Жените дават покани предимно на мъже, които са им изпратили чар

Въпреки, че една дама може да реши да ти пише директно или направо да ти изпрати покана, за да можеш да й пишеш, жените най-често изпращат покана на мъжете, които вече са показали някакъв интерес към тях. За това изпращай чарове на жените, които харесваш.

Ако все пак не получиш покана, винаги можеш да подобриш визията на твоята профилна страница и да опиташ пак по-късно.

 

Жените гледат кога за последно си бил в сайта

Дамите в сайта редовно разглеждат профилите и виждат кога за последно си бил онлайн. Една дама може наистина да те хареса, но да види, че не си бил в сайта от много време и да прецени, че не си заслужава да ти покани защото не си достатъчно активен.

 

Жените се интересуват от информацията в профила ти

Една жена решава дали да ти изпрати покана или не, базирайки се единствено на твоята профилна страница. Ако тя е празна, шансовете да получиш покана са изключително малки. За това попълни максимално профилната си страница.

 

Жените гледат статистиките ти в сайта

Колко точки популярност имаш, колко покани вече си получил, колко съобщения си получил и на колко от тях си отговорил, колко пъти си влизал в сайта и т.н. Цялата тази информация е много важна в очите на една жена, която трябва да реши дали да ти даде възможността да й пишеш или не.

Това й показва колко си сериозен в намеренията си, колко си активен и популярен сред останалите потребители в сайта.

 

www.damikanyat.bg - различният сайт за запознанства ♥