Топ 10 на най-шокиращите промени на актьори

  #Кино

Всеки актьор, за да влезе в роля, и за да бъде колкото се може по-достоверна играта му, се подлага на какви ли не процедури, които променят не само физиката му и начина по който изглежда, но и психиката му. Някои тренират месеци, дори години, да говорят с акцент, или да се научат да танцуват определен вид танц, да могат да си боравят с меч и тн.Тук ще отделим внимание на актьорите, които се подлагат на страхотни лишения и режими за да могат да променят теглото си за отрицателно време.

Пригответе се, това е топ 10 на най-шокиращите и големи промени, правени някога от актьори. Отдадеността към работата на тези актьори, понякога граничи с лудостта.

10 -За ролята си на Ахил във филмаTroy,Брат Пит отказва цигарите, и се отдава на интензивни тренировки за повече от година. Това включва вдигане на тежести, тичане, йога, уроци по боравене с меч и стриктни хранителни диети. Резултат : той качва приблизително 11 килограма чиста мускулна маса.

 

 

 

 

 

9 -Когато Хилари Суонк играе ролята на жена, която се опитва да преоткрие своята самоличност като мъж, е едва на 24 години. Оскара, който тя печели за тази си роля, според нея, се дължи до голяма степен на дългите подготовки по промяната на вънжния й вид.

 

 

 

 

 

8-Мат Деймън също заслужава да бъде споменат в тази класация. За ролята си във филма Courage Under Fire, Мат отслабва с 18 килограма само за 3 месеца. Това си е доста, като се има в предвид, че обичайното му тегло е около 75 килограма. Години по-късно, той доказва, че е способен и да качва килограми за ролята си във филма The Informant.Там той тежи с 15 килограма над обичайното си тегло, което го превръща в дундестия, близо 90 килограмов, корпоративен работник.

 

 

 

 

 

7-Друг актьор заслужаващ адмирации е Едуърт Нортън, който обикновено има слабо телосложение, но за ролята си вAmerican History X, качва около 14 килограма чиста мускулна маса.

 

 

 

 

 

 

6-Майкъл Фасбендер е с обичайно тегло от около 77 килограма. За ролята си във филма «Hunger» той отстлабва с цели 19 килограма.

 

 

 

 

 

 

5- Актьорът Джаред  Лето, напълнява с цели 31 килограма за ролята си на убиеца на Джон Ленън във филма Chapter 27. Само половин година по-късно, той си възвръща обратно слабото телосложение.

 

 

 

 

4-За ролята си на боксьор във филмаThe raging bullРобърт Де Ниро се подлага на хранителни диети за да отслабне и да достигне тегло от 65 килограма. За същия филм, той качва цели 35 килограма и се превръща в 100 килограмовия Джейк ЛаМота, който действително е тежал толкова след края на кариерата си.

 

 

 

 

 

3-За да се превърне в HIV-позитивния електротехник Рон Уудръф за филма «Dallas Buyers Club», Матю Макконъхи е трябвало да развали прочутата си фигура и да се раздели със стегнатите си гърди и издялани коремни мускули. Като цяло, актьорът е свалил около 25 килограма за тази си роля.

 

 

 

 

 

2-Чарлийз Терон е прекрасна нали ? Не и във филма Monster, където играе ролята на бивша проститутка сериен убиец. За тази си роля, тя качва около 15 килограма, носи зъбни протези, и всекидневно търпи какви ли не процедури по лицето си, за да изглежда по този начин.

 

 

 

 

 

 

1-Дойде ред и на краля на трансформациите. Едва ли някой е учуден, че Крисчън Бейл заема първата позиция в тази класация. Той е като истински хамелеон и всеки път, когато чуем за участието му в нов филм, не знаем какво да очакваме. Обичайното тегло на актоьора е около 83 килограма. За ролята си на психически травматизиран човек, страдащ от инсомния във филма «The Machinist» от 2004г.Крисчън отслабва с около 30 килограма. Само 5 месеца по-късно, той си възвръща обичайното тегло, че и качва над това още 18 килограма, за да се превърне във 100 килограмовия мускулест бизнесмен Брус Уейн във филма Batman Begins.

 

 

 

Какво мислите за тази класация, имате ли други предложения ?
www.damikanyat.bg - различният сайт за запознанства