Помощ / Ч.З.В. Абонаменти

Воайор

При нова регистрация в сайта, всеки мъж получава автоматично абонамен "Воайор", който му позволява да използва безплатно основните функции на сайта като : създаване и попълване на профил, качване на снимки, търсене и посещаване на други потребители, изпращане на съобщения и др. 

Достъпът до допълнителните екстри и функции се отключва при закупуването на нов абонамент.

Цена: безплатно

Чаровник

Всеки потребител от мъжки пол има възможността да избере абонамент "Чаровник" и по този начин да получи достъп до допълнителни екстри и функции. Всеки "чаровник" получава по 3 чара на ден, с които да ухажва дамите в сайта, които му харесват. Също така, вече може да разбере кой и кога е посещавал профила му, кой и с каква оценка е гласувал за профила му и кой и с каква оценка е оценил негова снимка.

Цена: 4,95лв за един месец, като има намаление ако потребителят се абонира за по-дълъг период от един месец.

Сваляч

Потребителят избрал абонамента "Сваляч" ще разполага с 5 чара на ден и ще може да коментира снимките на дамите в сайта. Ще може, също така, да разбере кой и кога посещава профила му, кой и с каква оценка гласува за профила му и кой и с каква оценка оценява неговите снимки.

Цена: 6,20лв за един месец, като има намаление ако потребителят се абонира за по-дълъг период от един месец.

Играч

Абонаментът "Играч" е предназначен за тези от вас, които искат да имат пълен и абсолютен достъп до всички екстри и функции в сайта. Освен 10 чара на ден, "Играчите" получават и по 1 Супер чар на ден - чар, придружен с текстово съобщение, което ще бъде показано най-отгоре, на първо място в пощенската кутия на дамата.

Всеки потребител, избрал абонамента "Играч" ще има и отличителен бадж/значка на своя профил, която ще му помогне видимо да се откроява от останалите потребители и така да бъде по-лесно забелязан в резултатите от търсенето на дамите.

Цена: 6,95лв за един месец, като има намаление ако потребителят се абонира за по-дълъг период от един месец.