Помощ / Често задавани въпроси

Важно : речник и специфика на сайта

Тъй като, сайта damikanyat.bg се различава по идея от всички други сайтове за запознанства, сметнахме за необходимо да дадем име на специфичните функции, които го отличават. В тази категория ще намерите всичко това и всичко ново, което ще добавяме постепенно като функции.

Регистрация

Присъедини се към многобройните потребители на сайта и открий правилния човек за теб. Както всяка приказна история започва с една малка стъпка, така и твоята любовна авантюра, започва с една бърза и лесна регистрация. 

Профил

Профилът ви отразява вашата персоналност. Опитайте се да бъдете максимално изчерпателни, както в описанието на самите себе си, така и в описанието на партньора когото търсите. Бъдете креативни и проявете оригиналност в попълването на вашия профил и ви уверяваме, че ще привлечете повече погледи върху себе си.

И не забравяйте, че един профил с поне 3 снимки има много по-голям успех от друг профил, който няма снимки. С едно усмихнато лице запознанствата са винаги по-приятни.

Кои са моите контакти и къде се намират ?

Контактите са тези потребители, с които можете да общувате в сайта.

Ако сте жена, вашите контакти са тези потребители, на които сте изпратили покана. Когато изпратите покана на някого, той ще получи правото да ви пише и ще бъде прибавен във вашите контакти.

Ако сте мъж, вашите контакти са дамите, които са ви изпратили покана. Когато една жена ви покани, тя ви дава правото да й пишете и е прибавена автоматично във вашите контакти.

Снимки

Профилите без никакви снимки предизвикват минимален интерес. Kачвайте снимки за да персонализирате вашия профил и да увеличите шансовете си да привлечете погледите върху себе си. Една снимка е по силна и от хиляда думи.

Максималният позволен размер на снимка е 4 mb (мегабайта). Можете качвате снимки във формат .jpeg, .png, .gif

Комуникация с други потребители

Комуникацията е ключа кум едно успешно запознанство. Преди да имате възможността да общувате с друг потребител ще трябва да привлечете неговото внимание. За това ви съветваме да бъдете максимално изчерпателни като попълвате вашия профил и да използвате всички налични начини за да го персонализирате. 

Търсене

Използвайте функцията търсене, за да откриете нови хора, да видите кой има подобни интереси, кой е онлайн в момента, кои са най-харесваните потребители и др.

За какво служат точките популярност ?

Всеки потребител има лична статистика на съобщенията, които е изпратил и получил, на визитите му, на рейтинга му и др. Всички тези елементи се умножават по коефицент, който варира според важността на елемента. Сборът от всички елементи дава крайния резултат на вашата Популярност. Тези статистики са видими от другите потребители в сайта. Така всеки може да прецени колко е активен и популярен даден потребител, дали отговаря на съобщенията на другите, колко често влиза в сайта и много друга полезна информация...

Къде да избера какви имейли да получавам от damikanyat.bg ?

По подразбиране, при нова регистрация всеки потребител е абониран за получаването на имейли при нова визита на профила му, при ново съобщение и др. Целия списък с вашите имейл абонаменти и известия е видим в менюто Настройки на вашия профил. От там можете да променяте имейл известията, които искате да получавате...

Абонаменти

Регистрацията в сайта и ползването на неговите основни функции (създаване на профил, качване на снимки, търсене и посещаване на други профили, изпращане на съобщения и др.) е напълно безплатно. На мъжете се дава възможност да заплатят за абонамент, включващ допълнителни екстри и функции. 

Плащания

В тази категория ще намерите подробни инструкции за всеки един от наличните методи за заплащане в сайта.