Помощ / Ч.З.В. Плащания

Интернет плащане чрез ePay.bg

Онлайн плащането чрез ePay.bg е много лесно и бързо. Нужно е единствено да имате регистрация в www.epay.bg. Ако изберете да извършите това Интернет плащане, ще бъдете прехвърлени към сайта на ePay.bg, където ще трябва да се идентифицирате с вашето потребителско име и парола в ePay.bg. След това просто изберете дали да заплатите чрез вашата Микросметка в ePay.bg или чрез предварително регистрираната ви банкова карта.

След това, автоматично ще бъдете върнати в Damikanyat.bg и новият ви абонамент ще бъде активиран. Ще получите фактура на вашия email.

Интернет плащане чрез PayPal.com

Интернет плащанията чрез PayPal стават по същия начин като тези, извършени чрез ePay.bg

И тук нужно е единствено да имате регистрация в www.paypal.com. Ако изберете да извършите това Интернет плащане, ще бъдете прехвърлени към сайта на PayPal, където ще трябва да се идентифицирате с вашето потребителско име и парола в PayPal. След това просто изберете дали да заплатите от наличната сума във вашия профил в PayPal или чрез предварително регистрираната ви банкова карта.

След успешно плащане, автоматично ще бъдете върнати в Damikanyat.bg и новият ви абонамент ще бъде активиран. Ще получите фактура на вашия email.

Плащане в брой в касите на EasyPay

Можете да извършите и заплащане в брой в касите на EasyPay. За това не е необходимо да имате някаква допълнителна регистрация. Просто изберете от менюто опцията за заплащане в брой. Ще ви бъде предоставен код, отговарящ на вашата поръчка. След това просто отидете до една от многобройните каси на EasyPay, съобщете кода на служителя на касата и заплатете в брой. 

Абонаментът ви ще бъде активиран веднага и ще получите фактура директно от касиера.

Плащане през банкомат чрез услугата B-Pay

Можете да заплатите директно през банкомат с вашата банкова карта. За целта, просто изберете от менюто опция за заплащане през банкомат. Ще ви бъдат показани два кода - единият е "60 000" и отговаря на търговеца - в случая Damikanyat.bg. Другият 10-цифрен код е лично ваш и отговаря на вашата поръчка.

Запишете тези два кода и от главното меню на банкомата изберете Други услуги и опцията B-pay. Въведете последователно кода на търговеца и след това кода на вашата поръчка. Ще ви бъде показана подробна информация за заплащането и услугата, която сте избрали, след което, просто потвърдете с вашия ПИН код.

ВАЖНО ! Не всички банкомати поддържат тази услуга. Пълният списък с банкомати в България, класирани по градове и поддържащи услугата B-pay можете да намерите тук : Банкомати поддържащи услугата за плащане B-Pay

Плащане с банков превод

Ако желаете да заплатите с банков превод, просто изберете опцията за заплащане с банков превод от менюто. Ще ви бъде показано нареждане, което можете директно да принтирате, и в което трябва да попълните информацията за вашата банкова сметка (от която желаете да платите). Информацията за сметката на търговеца е вече попълнена за ваше удобство.

Можете и просто да запишете информацията за търговеца и да попълните нареждането директно във вашата банка, с помощта на касиер.

Ако имате интернет банкиране, можете лесно и удобно да направите онлайн нареждане за превод на сумата, като въведете IBAN-а ни. Ние ще получим известие за превода и веднага ще активираме абонамента ви.