Помощ / Ч.З.В. Важно : речник и специфика на сайта

Какво означава да поканиш някого ?

Функцията "покани!" съществува само за дамите. Единствено профилите от женски пол ще могат да я използват. Тази функция играе ролята на разрешение, което дамите могат да изпращат на избран от тях мъжки профил. Ако "поканите" някого, това автоматично ще му изпрати виртуална покана и ще позволи на конкретния мъжки профил да ви пише. Без нея той няма да има правото да ви пише.

Какво означава да очароваш някого?

Функцията да "oчароваш" някого или също така наричана да изпратиш "чар" съществува само за мъжете. Тъй като профилите от мъжки пол не могат да пишат директно на дамите, те имат на разположение тази функция, чрез която могат да покажат на конкретната дама, че се интересуват от нея. Всеки път когато "очаровате" някоя дама, тя ще разбере че проявявате специален интерес към нея. Това ще увеличи шансовете ви да получите "покана" от нея, за да можете да й пишете.

Жената е по-силна...

Идеята на сайта изисква профилите от женски пол да имат предимства пред тези от мъжки пол. За това жените ще имат повече предимства и функционалности от мъжете. Сигурни сме, че мъжете няма да ни се обидят, все пак българските мъже са известни не само като истински кавалери, но и като силни по характер мъже. За това... път на дамите !

Дами Канят www.damikanyat.bg