Помощ / Ч.З.В. Профил

Как да обновя или да редактирам профила си след като вече съм се регистрирал ?

Можете да редактирате и обновявате профила си когато пожелаете. Просто отидете на падащото меню до бутона "Моят профил" и кликнете на бутона редактирай. След това ще видите информацията за вашия профил, която е разделена в различни категории.

Можете също така да отидете директно на вашата профилна страница и да редактирате всяка категория по отделно - за целта сме сложили бутон за редактиране в десния край на всяка категория.

Един профил, който е попълнен на поне 75% има много по-голям успех и привлича много повече погледи...

Как да променя имейл адреса и паролата си ?

Можете да промените както имейл адреса, който сте използвали при регистрация така и паролата, която използвате за да влезете в сайта. Изберете Настройки от падащото меню до бутона "Моят профил" и въведете промените, които искате да добавите.

Ако промените имейла си ще ви изпратим нов линк за потвърждение. За да завършите промяната трябва да кликнете на този линк. В противен случай регистрацията ви ще бъде дезактивирана.

Как да видя своя собствен профил?

За да видите собствения си профил, влезте в сайта чрез вашия псевдоним/имейл и парола, които сте посочили по време на регистрацията и кликнете на бутона "Моят профил" от основното меню на сайта.

Защо е толкова важно да попълня изцяло профила си ?

Вашият профил е вашия виртуален портрет. Чрез него другите потребители ви опознават и разбират какви са вашите намерения, интереси, какво търсите в бъдещия си партньор и много повече. Когато някой погледне вашия профил и не види никаква информация, ще се поколебае да влезе в контакт с вас. Разбира се, привлекателните снимки са голям плюс, но хората ще проявят много по-голям интерес към вас ако им дадете възможността да ви опознаят чрез информацията във вашия профил. Така те ще имат още една причина да ви харесват...

Изцяло попълнените профили, имат по-голяма посещаемост, следователно по-големи шансове за намиране на подходящия партньор.

Профилът ми ще бъде ли видим в сайта ако реша да го изтрия ?

Можете да дезактивирате вашия профил по всяко време, като по този начин той няма да е видим за другите потребители на сайта и цялата информацията за вашата регистрация ще бъде архивирана. За да активирате отново вашия профил трябва просто да влезете пак в сайта със същите имейл/псевдоним и парола.

Ако решите да изтриете напълно вашия профил от сайта, той ще бъде напълно заличен, а вашите данни изтрити. Това действие е необратимо и заличава напълно вашия профил. По този начин губите и контактите, които вече сте създали в сайта. Ако не сте напълно убедени, че искате да го изтриете ви съветваме да не го правите, а просто да го дезактивирате.

Как мога да разбера на колко процента е попълнен профила ми ?

На вашата профилна страница, до основната информация за вас, ще видите мерителна лента, която показва в проценти колко ви остава за да попълните изцяло прфила си.

За по-голям успех попълнете профила си на поне 75%.

Има ли специални задължения и правила които трябва да спазвам ?

Администраторите всекидневно преглеждат и модерират профилите в сайта. Те имат правомощието да ги активират/дезактивират от сайта. Те могат да дезактивират профили, които използват обиден език, включително вулгарност, расизъм, нелегална активност и др. За да видите по-пълен списък със задължения и правила за ползване на услугите на сайта, кликнете на условия и правила за ползване на услугите.

Колко поверителна и подсигурена е информацията в моя профил ?

Вашият имейл адрес, истинско име, телефон и парола се напълно поверителни и невидими за другите. Потребителите могат да виждат само вашия псевдоним, интереси, снимки и описания.


Цялостната информация за вашия профил и за вас, е строго секретна и подсигурена от екипа на сайта. Тя няма да бъде показвана на трети лица или използвана за комерсиални цели.