Помощ / Ч.З.В. Комуникация с други потребители

Как да се свържа с други потребители в сайта?

Профилите от различни полове имат различни функционалности и комуникацията става по различен начин в зависимост от пола ви.


Ако сте жена :
- Можете да поканите мъж, което автоматично му дава разрешение той да ви пише. Той ще разбере, че му давате това право и ако реши ще се възползва от него. За това просто кликнете на бутона "покани", намиращ се на главната профилна страница на дадения мъж, точно под профилната му снимка.
- Можете също директно да пишете на мъж, ако предпочитате да вземете нещата в свои ръце. Директното изпращане на съобщение ще му даде автоматично правото да ви пише. За това просто отидете на мъжкия профил, които ви интересува и там ще видите бутон за изпращане на съобщение.

Ако сте мъж :
- Не ножете директно да пишете на жена.
- Можете да покажете заинтересованост към дадена жена, като я очаровате/изпратите чар благодарение на бутона "Изпрати чар", намиращ се на главната профилна страница на дадената жена, точно под профилната й снимка.Тя ще получи известие и ще разбере, че се интересувате от нея. След това ако прецени ще ви даде разрешение да й пишете. В случай, че успешно сте очаровали дадената жена, тя автоматично ще бъде добавена във вашите контакти.
- Можете да получите спонтанна покана от жена, без да сте я очаровали преди това. Това означава, че тази жена е харесала профила ви и ви дава директно правото да й пишете.

За това е много важно да имате попълнен профил с поне няколко снимки.

Какво става когата блокирам потребител? Мога ли да го отблокирам после?

Когато блокирате друг потребител, той няма да може да ви изпраща съобщения нито да посещава профила ви. Ако сте жена и блокирате някого, той няма да може да ви изпраща и чарове. Можете да видите всички потребители, които сте блокирали във вашия списък с блокирани потребители. Също така, ако решите, можете да отблокирате потребителите от този списък и те ще могат да ви пишат отново.

Изберете "Блокирани" от падащото меню до "Моят профил" в главното меню на сайта.


Как да видя с кого съм си писал/а ?

Можете да видите историята на вашите разговори, във вашата пощенска кутия на сайта. За това просто кликнете на иконката на вашата пощенска кутия, намираща горе вляво на главното меню на сайта. Там ще забележите, че разговорите ви с другите потребители са организирани в дискусии.

Имате отделна хронология на съобщенията в чата. За да я видите изберете дадения потребител от листата ви с контакти в чата, който се намира в най-долния десен ъгъл на вашия екран. След това отидете на бутона Опции, който се намира в горния десен ъгъл на чат прозорчето с дадения потребител. От там изберете Виж хронология.