За нас

Добре дошли в Дами Канят / www.damikanyat.bg

Първият сайт за запознанства в България, направен специално, да дава предимство и комфорт на българските дами, в търсене на нови запознанства. Регистрирай се безплатно още сега и намери своята половинка по нов, различен и интересен начин !

Кои сме ние?

Ние сме млад и енергичен екип. Развиваме се в различни сфери, но сме обединени около една идея. С проекта damikanyat.bg целим да предоставим нещо по-различно, по-забавно, по-закачливо, което да е в полза на хората, търсещи нови запознанства.

Как работим ?

Регистрацията в www.damikanyat.bg е напълно безплатна. Проекта е изцяло финансиран с личните средства и усилия на всеки един от нашия екип. Изработката на сайта, неговото всекидневно модериране и поддръжка, комуникацията с потребителите и анимацията в социалните мрежи са само една малка част от всекидневието ни. Това обаче е малка цена срещу удоволствието, което получаваме работейки и виждайки как нашето онлайн общество се разраства постоянно.

Защо damikanyat.bg?

За име на този проект искахме да изберем нещо българско, което същевременно да може да опише идеята на сайта. Име, което да описва място, където жените са взискателни, знаят какво искат и го получават. Какво по-подходящо име за това от едноименното заглавие на емблематичния за българското кино филм ? Така и тук, дамите предпочитат да вземат нещата в свои ръце.

Защо подобна идея ?

Един от основните проблеми в другите сайтове за запознанства е, че има много повече профили на мъже, от колкото на жени. В следствие на това, жените се чувстват притиснати от мъжкото присъствие, което им пречи да се насладят на процеса на търсене на своята половинка. За да избегне това, нашият екип, не само ще се старае грижовно да поддържа равно съотношение между женски и мъжки профили в сайта, но и ще предостави на половинките от нежния пол много предимства. Те ще имат достъп до повече функционалности от мъжете. Например, те ще могат да комуникират с когото си пожелаят, а мъжете ще трябва да получат специално и лично одобрение, за да могат да пишат на дамите. Можете да научите повече в рубриката Помощ и Често Задавани Въпроси (ЧЗВ).

За сайта

Друго нещо, което според нас, пречи на един сайт за запознанства да бъде ефикасен, е това че създателите на подобни сайтове се стремят да има колкото се може повече и най-различни функции. Това превръща сайта в по-пълен, но не го прави по-ефикасен. Едно от най-трудните неща в реализацията на www.damikanyat.bg , беше да създадем тази платформа по възможно най-ефикасен, семпъл и лесен за употреба начин. Така не само младите ще могат да се възползват, но и хората, които не са израстнали с новите технологии и Интернет. Даваме предимство на ефикасността, бързината и комфорта.

Ефикасността на един сайт за запознанства се измерва в броя успешно и щастливо завършили запознаства. За това тук няма да намерите безброй функционалности, които така или иначе няма да използвате, и в крайна сметка, най-вероятно ще ви подразнят и ще ви попречат да се концентрирате върху важното, а именно намирането на партньор в живота. Тук ще намерите единствено необходимите и задължителни функционалности за един ефикасен престой. Всичко това в обвивката на хармоничен, красив и модерен дизайн.Твоята любовна приказка започва ТУК !