5 стъпки за успешна свалка в сайт за запознанства

  #Запознанства

Знаете ли, че по последни проучвания на Станфордския Университет, статистически е по-вероятно да срещнете половинката си в Интернет, от колкото в бар, училище или на работа ? За изключително кратко време Интернет се превърна от най-обикновено средство за информация, в един от основните ни начини за комуникация, забавление, работа и др.

 

Проучване на френския институт CSA гласи, че от хората, които имат достъп до Интернет, поне един от 5 има профил в сайт за запознантва. В България има проблизително 3,5 милиона човека, които имат всекидневен достъп  до Интернет. От тях 1, 7 милиона имат вече профил в поне един сайт за запознанства. Това е повече от половината. Интересното е, че тези цифри не спират да растат. И като се замислите всички ние познаваме някой, който е срещнал половинката си в сайт за запознанства...

 

Колкото и лесно и очевидно да звучи, онлайн запознанствата не винаги са толкова лесни. Разбира се, те имат някои характеристики, които улесняват потребителите най-вече в общуването. Напредването на технологиите днес ни позволява да се запознаем с някого само с няколко клика... Но как да стигнем до запознаването ? Как после да поддържаме интереса ? Това не винаги са лесни задачи и ако си мислите, че ако просто си направите регистрация в сайт за запознанства, успеха ви е в кърпа вързан и трябва само да чакате търпеливо като рибар, пуснал въдицата си във водата, си помислете пак !

 

Както обикновеното запознанство и общуване лице в лице, и при онлайн свалките има стратегии и техники, които са от голямо значение и могат да наклонят везните във ваша полза.

 

 

1. Сайтовете за запознанства са сериозно нещо

Тук, разбира се, не говорим за сайтовете за запознанства тип « Здр, как е ? Искаш ли да правим секс ? », защото първо няма нищо сериозно в тях и второ, те не би трябвало да се наричат сайтове за запознантва, а по-скоро трябва да се наричат по начин, който не е много възпитано да изписваме тук . Под сериозно нещо, разбирайте място, където хората се срещат, правят избори, влюбват се, разлюбват се, женят се и т.н. Така че, вашият личен подход ще е определящ за това какво ще ви се случи в един сайт за запознанства. Просто ви съветваме да изберете сайт, който ви приляга и който ще ви предостави това, което търсите. Искаме да кажем, че ако приемете присъствието си в сайт за запознанства като нещо сериозно, то това неизменно ще си проличи и ще е по-вероятно да оправдае очакванията ви и да даде адекватни резултати.

 

2. Вашият профил е вашето лице

Вашият профил е първото нещо, което се забелязва от човека отсреща. Това означава, че неговото попълване е от изключителна важност, тъй като въз основа на това, човека, който го гледа ще прецени дали си заслужава да общува с вас или не. Тоест, профила е не само място, където да намерите информация за визията и интересите на потребителя, но и място където можете да проявите малко креативност. И да, това е възможно. Малките полета, които са ви дадени за попълване, понякога са достатъчно място за проява на оригиналност, която в крайна сметка ще ви накара да се отличите от останалите потребители.

 

3. Качете снимки

Да, снимкИ– в множествено число. Тук не говорим за просто една снимка, защото профилите без дори една снимка, няма смисъл да ги коментиреме. Качете поне няколко снимки, на които се виждата в лице, в ръст и/или от различен ъгъл. По вероятно е да не ви обърнат внимание ако сте качили само 1 снимка, защото това може да означава, че или прикривате нещо или се срамувате от нещо или сте просто неуверен/а. И в трите случаи това няма няма да ви донесе почитатели. Напротив. Ако имате повече снимки, дори и да не ви показват в най-добрата ви светлина, е по-вероятно да получите положителни реакции. Снимките с колата, във фитнеса със стегнати бицепси или на маса с чаша ракия в ръката и залепени 20 лева на челото са за избягване. А и както се казва, една снимка е по силна и от хиляда думи.

 

4. Общуването в сайт за запознанства

Когато момента настъпи, бъдете искрени и никога не започвайте дискусията директно « по същество ». Започнете неангажиращ разговор по възможност с лека доза хумор. Така ще опипате почвата и ще разберете в каква насока да продължите. Не притискайте човека отсреща и ако е необходимо оставете известно време между дискусиите и после пак се върнете към разговора. След няколко дискусии, ако има взаимни симпатии, поискайте среща на по кафе или обяд. Ако има следваща среща, предложете вечеря или кино например. Не е необходимо да проточвате дискусията и да разстягате локуми със седмици. Обикновено няколко бързи дискусии са достатъчни и за двата пола да си направят изводи и да преценят дали искат да се видят.

 

Още повече в сайт за запознанства като www.damikanyat.bg , където потребителите не могат да общуват помежду си ако не са се харесали предварително. Това може да е много полезно и да ви спести много време. Не забравяйте, че щом вече сте стигнали до общуването, значи сте имали възможност да откажете и не сте го направили – това означава, че се харесвате достатъчно за да искате да се опознаете по-добре. До къде ще стигнат нещата зависи от разговорите ви. Това е сайт за запознанства, а не социална мрежа за приятели или колеги от работа. Щом сте се регистрирали, значи търсите нови запознанства. Било то за секс за една вечер, за сериозна връзка или просто за малко флирт. Така че, ако имате възможност ориентирайте разговора в тази насока...

 

5. Имайте търпение

Трябва да имате реалистични очаквания. Това, че е сайт за запознанства, където постоянно има хора, не означава, че непременно ще ви огрее още на втория ден. Представете си, че няма Интернет и искате да се запознаете с нови хора. Ще излизате редовно, ще поддържате външния си вид, а когато разговаряте, ще се опитвате да се харесате на другия. С една дума ще се стремите това да се случи като правите необходимите неща, от които може да зависи дали ще успеете. В сайтовете за запознанства нещата стоят по същия начин. Необходимо е не само да имате интересен профил, но и да сте редовен посетител.

 

Ако спазвате горе описаните стъпки, сме сигурни, че ще остането изненадани, и че успеха рано или късно ще ви сполети. През това време ние от екипа на www.damikanyat.bg , вече получихме първите си благодарствени писма от двойки, срещнали се именно тук, на това място. Благодарности на И.П. и Г.И. от Пловдив, обичайте се ♥


С обич,
Екипа на 
www.damikanyat.bg  – различният сайт за запознанства.