Когато мъжете дават секс съвети на жените

  #Запознанства

Мъжете и жените имат различно отношение към секса. Именно за това, когато една жена поиска съвет относно сексуалния си живот и го получи от мъж, могат да настъпят някои неволни обърквания. Или може би, не чак толкова неволни...

 

Представете си, че говорим за рубрика, в която жени се доверяват на други жени и получават сексуални съвети от тях. Какво ще стане ако заменим жените, които водят рубриката, с мъже...

 

Нека да видим :

 


Въпрос : Мъжът ми иска да пробваме тройка със сестра ми. Какво означава това ?

Отговор : Вашият мъж безумно ви обича. Той усеща, че ви е недостатъчен и затова избира най-доброто след вас – вашата сестра. Не нужно да му се сърдите, а точно обратното. Тази ситуация само ще сплоти семейството ви. А ако все пак се чувствате засегната, оставете го на спокойствие да се забавлява с вашата роднина и през това време му подгответе вкусен вечеря. Това ще ви отвлече от лошите мисли.



---

Въпрос : Моят съпруг винаги иска да му правя френска любов, докато свърши. Какво да правя ?

Отговор : Направете го! Мъжката сперма е приятна на вкус и съдържа само 10 калории. В същото време е хранителна, помага за поддържането на фигурата и придава еластичност на женската кожа. Бъдете сигурна, че мъжът ви е наясно с това и когато ви кара да му правите френска любов, докато свърши, той всъщност мисли за вас, а не за себе си. Оралният секс не е чак толкова приятен за мъжа. Така той ви доказва, че ви обича. Най-добрият начин да му се отблагодарите за това е да му купите няколко бири и да му приготвите вкусна вечеря.
 


---

Въпрос : Никога не съм стигала до оргазъм със съпруга си. Нормално ли е това ?

Отговор : Женският оргазъм е мит сътворен от войнстващи мъжкарани-феминистки и е вярата в него може да се окаже заплаха за вашето семейство. Даже не споменавайте тези думи пред вашия съпруг, а по-добре му сгответе вкусна вечеря.
 


---

Въпрос : Как мислите, дали съм готова да правя секс с новия си приятел ?

Отговор: Попитайте вашия приятел. Той винаги знае кога е настъпил момента. Въобще, когато става дума за секс, мъжете са изключително себеотрицателни и ви мислят винаги доброто, тъй като те не са опиянени от своите емоции, както жените.
 


---

Въпрос : Трябва ли да правя секс още на първата среща ?

Отговор : Да!!! Колкото по-рано, толкова по-добре за бъдещето на връзката ви.
 


---

Въпрос : Колко трябва да продължи един нормален полов акт ?

Отговор : Общоприети норми не съществуват, но най-много две-три минути. Ако вашите полови актове продължават по-дълго, то вие най-вероятно сте ядосали партньора си с нещо, което пречи на неговата концентрация.

 

---

Въпрос : Приятелят ми се държи странно след секс. На какво се дължи това ?

Отговор : След приключване на половия акт у мъжа често се появява желание да ви остави в леглото и да поиграе футбол с приятели. Не се безпокойте, това е абсолютно нормално. Напълно е възможно и да му се прави нещо друго - например, да отиде на бар и да обменя мисли със своите приятели, винаги с цел да подобри отношението си към вас. Не се чувствайте пренебрегната, а по-добре се занимавайте с подреждане на хаоса в дома или му пригответе вкусна вечера, която ще му помогне да избистри мислите в главата си.
 


---

Въпрос : Приятелят ми иска да правим анален секс ? Какво да правя ?

Отговор : Да! Да ! Да и пак да ! Направете го ! Приятелят ви за пореден път доказва, че е готов на всичко само и само да ви задоволи по всевъзможни начини. Това е прякото доказателство за неговата истинска любов. Той отново показва себеотрицание и се опитва да ви предостави всичко, от което една жена има нужда в легото. За да му се отблагодарите винаги можете да му сготвите нещо.
 


---

Въпрос : Хванах приятеля ми да гледа порно ? Какво означава това ?

Отговор : Несъмнено, приятелят ви е търсил начин да обогати сексуалната си култура, за да ви е по-добре с него в леглото. Това е породното доказателство за неговата любов. Ако искате да му се отблагодарите, разберете точно кой порно филм е гледал и го изненадайте като направите точно това, което се случва в този филм. Ако ли не, винаги може да му сготвите една вкусна вечера.

 

 

Реакцията на жените след тази статия :

 

 

Реакцията на мъжете :

 

 

За нови запознанства - www.damikanyat.bg