Харесвате я, но как да й го покажете

  #Запознанства

И така, вече сте се регистрирали в сайт за запознанства и сте попаднали на нейния профил. Това е тя ! Харесва ви, допада ви, имате общи интереси и мислите, че наистина бихте си паснали. Как да привлечете вниманието й, за какво да говорите и как да й покажете, че се интересувате от нея ?

 

Избягвайте баналните фрази

Всички видове клишета са просто забранени. Откажете се да започвате разговора със "Здравей, приятно ми е. Какво търсиш тук ?". Ами това е сайт за запознанства, какво може да търси според теб - пъпеши ли? Забравете и баналните комплименти от рода на "Много си хубава". Щом вие я намирате за красива е много вероятно и други като вас да я намират за привлекателна. Представете си тогава по колко пъти на ден тя чете един и същ банален комплимент. В нейните очи това вече дори не е комплимент, така че дори не си правете труда. А и нали трябва да се отличите по някакъв начин. Бъдете оригинални !

 

Отличете се

След като най-вероятно и други хора й пишат, вашата главна цел трябва да бъде да се отличите от тях. Изненадата в този случай е вашият най-добър приятел. Напишете й нещо, което ще я учуди, задайте й странен въпрос. Разгледайте снимките й и проучете профила й. Снимала се е на място, на което и вие сте били - чудесно ! Чели сте еднакви книги - попитайте я какво мисли за тях и т.н.

 

Направете й индиректен комплимент

Няма момиче, което не обича да й правят комплименти. Постарайте се да не звучите банално и поднесете комплимента по оригинален и индиректен начин."Много рядко се срещат момичета като теб, които слушат такава музика" или "Не знаех, че все още има хора като теб, които толкова се вълнуват от българска литература"

 

Подразнете я закачливо

Същото важи и за закачките. Когато са умерени и с лека доза хумор, те могат да бъдат много стретегически похват в ръцете на мъжа. "Не пушиш, умееш да готвиш, интересуваш се от изкусвто и филми... Ако не беше фенка на Риана щеше да си перфектното момиче" Много е вероятно тя да ви отговори след подобна провокация, след което спокойно можете да насочите дискусията в посоката, която желаете...

 

 

---------------------
Още по темата:

Как лесно да направите перфектното първо впечатление

5 стъпки за успешна свалка в сайт за запознанства

 

 

Нови запознанства на www.damikanyat.bg