Какво обичат в секса различните зодии - част 2

  #Горещо

Част 2 :

Кликнете тук ако сте пропуснали първата част с предходните зодии.

 

---------
Везни
– мъжете и жените от тази зодия определено знаят как да флиртуват и да свалят звезди. Не се учудвайте, ако бързо се озовете в леглото им.

 
Мъжете – везни са страстни и всеотдайни натури. Те правят разнообразен секс и не обичат рутината. Впечатляват се, когато партньорката им предлага нови и интересни пози.
 
Жените – везни обичат да експериментират по време на секс. Няма шанс да си легнат с безличен мъж. Ако искате да впечатлите представителка на тази зодия, трябва да използвате нестандартен подход.
 
Везните харесват ласките в областта на долната част на гърба и дупето. Подхождат си с Лъв, Рак и Везни.
 

-
Скорпион – скорпионите обичат да правят редовно секс и да доминират по време на акта. За тях няма никакви бариери и обичат да разнообразяват сексуалния си живот.
 
Мъжете – скорпиони бързо натрупват опит в областта на секса, защото започват да го практикуват редовно от тийнейджърска възраст. Те обичат да задоволяват максимално партньорката си и се стараят много по време на секс.
 
Жените – скорпиони са сексапилни личности, които обичат да държат нещата под контрол в леглото. Не ги дразнете излишно със споменаването на други женски имена, защото дамите от тази зодия са изключително ревниви и се палят лесно.
 
Скорпионите обичат да бъдат целувани и докосвани по цялото тяло. Подхождат си с Лъв, Козирог и Телец.


-
Стрелец – представителите на тази зодия не са особено емоционални личности или поне прикриват чувствата си, но за сметка на това често правят романтични изненади на половинката си. Обичат да пишат любовни стихове, да подаряват цветя ... така че романтиката определено е налице.
 
Мъжете – стрелци си падат по жените, които знаят какво искат в леглото. Полудяват от кеф, когато първоначално партньорката им се дърпа и оказва съпротива. Това ги мотивира и ги кара да дадат най-доброто от себе си по време на секс. Ако искате да го подлудите, предизвиквайте го всеки път, когато ви се отдаде възможност.
 
Жените – стрелци обичат да флиртуват и да са в центъра на вниманието. За съжаление, повечето представителки на зодия Стрелец се интересуват само от собствените си интереси в леглото. Рядко се раздават заради партньора си.
 
Стрелците се побъркват от кеф, когато получават ласки в областта на бедрата или когато бъдат нежно галени по косата. Подхождат си с Водолей, Стрелец и Близнаци.
 


Козирог – козирозите определено знаят как да флиртуват и да съблазняват. Те имат огромен еротичен потенциал, но в същото време са изключително принципни и консервативни. Не са привърженици на секса за една нощ, предпочитат сериозните взаимоотношения.
 
Мъжете – козирози обичат да правят секс, но с една и съща жена. При тях „лесните“ дами нямат шанс, защото няма как да привлекат вниманието им. Представителите на тази зодия си падат по жени, които съчетават в себе си дух, изисканост и темперамент.
 
Жените – козирози като цяло са скромни личности, но това не им пречи да са способни на много силни страсти и чувства. В началото може и да решите, че са скучни, но със сигурност ще промените мнението си, когато ги опознаете.
 
Козирозите харесват ласките около пъпа и коленете, както и масажите, които започват от кръста нагоре. Подхождат си с Водолей, Скорпион и Телец.
 

-
Водолей – водолеите определено обичат да правят секс. Ако може – всеки ден! По този начин те доказват любовта си. Или поне така си мислят.
 
Мъжете – водолеи се привличат от сексапилни и силни жени, които знаят какво искат от секса и от живота. Обичат да експериментират в леглото и имат доста разнообразен сексуален живот.
 
Жените – водолеи не си падат по флиртовете. Те предпочитат сериозните взаимоотношения. Затова не може да очаквате от представителките на тази зодия само секс. Те мразят да бъдат третирани само като сексуални обекти, затова по-добре не се опитвайте да го правите. Ако обаче искате сериозни взаимоотношения и качествен сексуален живот – жените от тази зодия са идеални за това.
 
Водолеите обичат да бъдат галени по цялото тяло, като най-голямо удоволствие им доставят ласките по прасците и глезените. Подхождат си със Стрелец, Везни и Козирог.
 


Риби – представителите на тази зодия не правят секс, те правят любов. Докато намерят половинката си, често сменят интимните си партньори, но когато я открият, остават верни докрай. Рибите са емоционални и чувствени личности, които обичат да експериментират в леглото.
 
Мъжете – риби като цяло са пасивни по време на секс, но това не означава, че се държат егоистично. Напротив, за тях най-важното е партньорката им да бъде доволна и задоволена. Рибите обичат да виждат половинката си, облечена в еротично бельо.
 
Жените – риби обожават да правят секс и ако имат възможност, биха го правили всеки ден. Те са изключително женствени и обичат да бъдат прелъстявани от мъжете.
 
Рибите харесват нежните закачки и захапвания в областта на ръцете и гърба. Подхождат си с Везни, Телец и Риби.

 

Кликнете тук ако сте пропуснали първата част с предходните зодии.

Източник : teenproblem.net

 

-----------------
Вижте още:

- Топ 10 сексуални фантазии на всяка жена

- 6 доказателства, че той ще е добър в леглото

- 5 знака, че тя иска да я целунеш

 

За нови запознанства - www.damikanyat.bg