Какво обичат в секса различните зодии

  #Горещо

Надникнете под завивките на всяка една зодия и вижте как обичат да се забавляват по време на секс различните зодии :

Източник : teenproblem.net

 

-------

Овен - представителите на огнената зодия са доста импулсивни личности, които харесват разнообразния сексуален живот. Ако искате да задоволите нуждите на Овена, трябва да използвате въображението си и да забравите всякакви задръжки.

 
Мъжете – овни са самоуверени, обичат да целуват и правят секс по-често от останалите зодии. Както сами се досещате, искат да доминират както в живота, така и по време на секс.
 
Жените – овни също обичат да правят секс и се отдават изцяло, когато са с любимия. Предпочитат интимният им партньор да е твърд и да не се плаши от нейната агресивност. Представителките на тази зодия обичат да си доставят удоволствия по време на секс, стига това да не вреди по някакъв начин на здравето им.
 
Овните обожават целувките по ушите, както и да бъдат галени по косата. Подхождат си с Лъв, Близнаци и Телец.

-

Телец – представителите на тази зодия обичат нещата да стават бавно и спокойно. Това, разбира се, не означава, че си падат по скучния секс. Напротив! Те обичат страстните и чувствени преживявания.
 
Мъжете – телци обичат дългите креватни изживявания. Хубавото при тях е, че са единствената зодия, която харесва дългата любовна игра, а за дамите тя определено е важна и носи огромна доза наслада.
 
Жените – телци обичат да флиртуват и затова често оставят грешно впечатление у околните. Дамите от зодия са взискателни любовници, но това ще го разберете по време на секс.
 
Телците се възбуждат най-много от целувките по врата. Подхождат си с Козирог, Скорпион и Риби.


-
Близнаци – тази зодия е известна с това, че има две лица и често се държи така, както другите очакват, а не така, както наистина й идва от вътре. Същото е и в любовта. Близнаците обичат двойствената игра – единият партньор се раздава, другият е пасивен, единият прави любов, а другият наблюдава. Представителите на тази зодия повече харесват идеята и възможността да правят секс, но не и самия акт.
 
Мъжете – близнаци обичат да експериментират. Не харесват любовната игра и се стараят да я прескочат и да пристъпят направо по същество. Като изключим това, сексът с тях никога не е скучен.
 
Жените – близнаци обичат разнообразния сексуален живот и затова си го правят такъв, като сменят често партньорите си. Те се наслаждават на любовната игра, като винаги комбинират целувките със стимулиране на други ерогенни зони.
 
Близнаците изпитват огромно удоволствие, когато получават целувки от вътрешната страна на ръцете и по дланите. Подхождат си със Стрелец и Скорпион.



Рак – представителите на тази зодия са грижливи, чувствителни и много забавни хора. Те нямат нищо против, даже предпочитат, интимният им партньор да е в доминантната роля по време на секс.
 
Мъжете – раци имат навика да идеализират половинката си. Обичат дълбоките и чувствени целувки и нежните ласки по време на секс.
 
Жените – раци трудно допускат някого в леглото си, но когато това стане, мъжът е готов на всичко, за да не загуби партньорката си. Дамите имат нужда от окуражаване, за да разпалят еротичното си въображение.
 
Раците обичат целувките в областта на гърдите. Подхождат си с Риби, Скорпион и Дева.

-

Лъв – за представителите на тази зодия сексът определено е доста важен. Той се нарежда редом до храната и водата, а това си е сериозно. Лъвовете, както сами се досещате, също като овните обичат да доминират в леглото.
 
Мъжете – лъвове искат партньорката им да бъде силна и самоуверена жена, която обаче се поддава на опитомяване. Представителите на тази зодия обичат да се чувстват полезни и затова им е приятно, когато любимата им им поиска помощ.
 
Жените – лъвове са винаги в центъра на вниманието и успяват да привлекат интереса към себе си, особено този на мъжете. Лъвиците също обичат да доминират, като по време на секс често си служат с манипулации, за да получат това ,което искат. Представителките на тази зодия рядко се вживяват в ролята на домакини.
 
Лъвовете обожават целувките по гърба, особено около гръбнака. Подхождат си с Риби, Близнаци и Овен.
 

-
Дева – повечето представители на тази зодия имат сочни устни и се целуват много добре. Те държат партньорът им да бъде чистоплътен и чаровен. Лесно се привличат от грациозни личности.
 
Мъжете – деви знаят как да правят секс и да задоволяват нуждите на своята любима. Те харесват сдържани и опитни жени и обичат да разпалват страстите.
 
Жените – деви много държат на принципите си. Те винаги си поставят някакви граници, които не искат да преминават и никога не го правят. С жените от тази зодия може да правите всичко, стига те да не го мислят за нещо ненормално или унизително.
 
Девите си падат по ласките в областта на корема. Бъдете сигурни, че ако ги целувате и докосвате около пъпа, ще се побъркат от кеф. Подхождат си с Овен, Рак и Козирог.

 

Продължението тук : част 2