10 женски несъвършенства, които мъжете обожават

  #Запознанства

Какво ли не бихте дали, за да премахнете вашите недостатъци или дори комплекси. Не бързайте толкова ! Много често, вашият чар се крие именно зад вашите малки несъвършенства на жена. Някои мъже дори си признават, че това, което вие смятате за недостатък, за тях всъщност е неустоим елемент от вашата харизма.

Когато говорим за нови запознанства (било то онлайн или не), вие можете да превърнете тези несъвършенства в големи предимства… стига да знаете как.

 

Нека изброим няколко от тях :

 

Жените, които обичат да си похапват

Оказва се, че жените, които нон стоп си броят калориите и са вманиачени в драстичните хранителни режими, не се харесват особено на мъжете. Повечето мъже открито признават, че жена, която умее да се наслади на една добра пица би им се харесала много повече, отколкото жена, която е винаги е на диета и не яде нищо друго освен салата.

 

Любовните дръжки

След като отворихме темата за хапването и за пиците, дойде ред и на закръглените форми. Въпреки че, мъжете винаги се заглеждат по слабичките тела на манекенките по телевизията и по списанията, в реалния живот те предпочитат да имат до себе си жена, която да има по-подчертани форми. Един мъж намира за секси всяка жена, която се чувства добре в тялото си и е самоуверена. Дори и да е малко по-закръглена…

 

Джобните гаджета

Имате комплекс относно ръста си и винаги сте мечтала да бъдете по-висока ? Недейте ! Над 72% от мъжете признават, че са привлечени предимно от жени, които са по-ниски от тях.

 

Зъбите на късмета

Спомняте ли си като бяхте малки и всички ви казваха, че щом имате разстояние между зъбите, ще имате голям късмет. Е, били са прави ! Мъжете намират това малко несъвършенство за много привлекателно и дори еротично. Вместо да прикривате усмовката си, се научете да използвате този детайл във ваша полза – както правят Мадона, Ванеса Паради и много други.

 

Луничките

Същото важи и за луничките. Много мъже намират тези малки петънца за привлекателни и сладки. Така че, вместо да се опитвате да ги прикривате по всевъзможни начини, ги носете с гордост.

 

Къдравите коси

Голям процент от сексапила на една жена се крие именно в косата й. Много жени полагат всекидневни грижи и усилия за изправянето й. Знайте обаче, че мъжете си падат много по дивата и необуздана къдрава коса. Правата коса, също има своята естетика, но ако имате къдрава коса, то това определено не е минус.

 

Малките гърди

Не е тайна, че мъжете обичат жените с големи и добре оформени гърди. Има и такива обаче, които признават, че са привлечени от жените с по-малки гърди – такива, които лесно се събират в една шепа. Практично нали ?

 

Отличителен знак

Белег на бедрото, пигментно петно на гърба или бенка на лицето - малките несъвършенства от този тип са точното обратното на недостатъци. Защо ? Защото именно те ви придават тази уникална идентичност и ви отличават от всички други. Мъжете си падат много по тези детайли, които ви правят още по-специална.

 

Ревността

Жените не обичат да ги ревнуват, но при мъжете не е съвсем така (когато говорим за умерената ревност, разбира се). Ревността на една жена й придава уязвим вид, а мъжете са луди по това. Не се колебайте да покажете умерена ревност от неговите колежки в работа или приятелки и ефектът няма да закъснее.

 

Страхливостта и слабостта

Жените, които ги е страх от тъмното, от насекоми или тези, които стискат от страх ръката на мъжа си повреме на страшна сцена от филм на ужасите, са неустоимо сладки за мъжете. Те обичат да се показват като по-силните и да ви предпозват от вашите страхове. За това не се колебайте да покажете вашите слабости и страхове. Не можете да отвиете капачката на бутилка вода или на буркан – спокойно, той ще ви помогне.

 

Глезените момичета

Много мъже намират глезените момичета за дразнещи, но и тук всичко опира до умереност. Инстинктивно, всеки мъж се старае да задоволи нуждите на жената - дори и най-малките. Проявата на глезеност, може да възбуди у него желанието да ви глези и угоди. След като види, че сте задоволена, той също ще се почувства доволен. Жените, които имат малки и невинни капризи са възприети като сладки и чаровни…

 

 

Готови за нови запознанства ?

www.damikanyat.bg - N°1 сайт за запознанства в България

 

 

------------

Вижте още :

5 доказателства, че тя иска да я целунеш

6 доказателства, че той е добър в леглото

Фрази, които не трябва да казвате на мъжа, когото харесвате