5 причини да му изпратиш покана

  #Inside

Има мъже, които проявяват интерес към вас и трябва да изберете на кого да изпратите покана, за да може да ви пише ?

Има мъже, които искат да ви пишат ? Това е страхотно – успявате да привлечете погледите върху себе си. Но ако има прекалено много мъже, които се интересуват от вас ? Как да разберете кои си заслужава да добавите в своите контакти и кои да игнорирате?

Освен основните критерии като град и години например, по които избирате бъдещите си партньори, има и други критерии, които могат да ви подскажат дали той е правилният човек за вас и, че именно него сте дошли да търсите в сайта за запознанства...

И така, мили дами, предлагаме ви 5 знака, които говорят, че трябва да изпратите покана точно на него :

 

5. Той има повече от една снимка

Потребителят е качил поне няколко снимки, които го показват по различен начин (в лице, в цял ръст и т.н.). Това е доказателство, че той няма какво да крие и е уверен в начина, по който изглежда. Той ясно заявява "Това съм аз ! Аз знам как изглеждам и знам какво искам. Ако и ти искаш същото ще е страхотно !"

Такива мъже винаги са за предпочитане, така че ако има и симпатии можете спокойно да изпратите покана...

 

4. Неговият профил е попълнен

За да изпратите покана трябва да се базирате все пак на нещо. Ако снимките не са ви достатъчни, то неговият профил ще ви подскаже дали си заслужава да опитате с него или не. Един попълнен профил е знак, че мъжа приема на сериозно онлайн запознанствата и се старае да направи добро първо впечатление.

Това показва също, че той познава добре себе си – знае своите силни и слаби черти, знае какво търси и е готов на всичко за да го получи. Не се срамува да покаже кой е и няма комплекси. Ако написаното съвпада и с вашите виждание – още по-добре !

 

3. Той е настоятелен и след като веднъж сте му отказали, той продължава да ви изпраща чарове.

В някои случаи това може и да е доста досадно (ако е така просто го блокирайте и той няма да може вече да вижда профилната ви страница), но може и също така да бъде доказателство, че той наистина ви харесва и иска да му дадете шанс.

Ако имате това усещане просто му изпратете една покана, за да видите какво има да каже. Ако не оправдае очакванията ви, винаги можете да го премахнете от контактите си, което автоматично ще му отнеме правото да ви пише...

 

2. Той пише на кирилица и не прави правописни грешки

Неговият профил е попълнен и е написан на кирилица. Освен това не допуска елементарни правописни грешки, което говори за добро образование. Правописът винаги прави добро впечатление, така че това определено е още един положителен знак.

 

1. Той е оригинален и има чувство за хумор

Неговата профилна страница може да ви каже много повече от колкото дори той самият предполага. Има полета, които са оставени за свободно попълване от потребителя и именно там ще си проличи кой е по-оригинален, забавен и нестандартен от другите, които просто попълват очакваната информация.

Това показва, че той е разбрал как работи сайта и, че дамите трябва да изберат с кого да общуват. Следователно той трябва привлече вниманието им по някакъв начин и показва креативност.

 

 

---------------
Вижте още :

6 доказателства, че той ще е добър в леглото

Как да направите перфектното първо впечатление в 5 стъпки

5 стъпки за успешна свалка в сайт за запознанства

 

Нови запознанства с потребители от цяла България ♥
www.damikanyat.bg